Две събития тази седмица се проведоха в ПГМХТ гр. Плевен -среща с Алекс и Маги от група „Liberte“ /ПГПЧЕ гр. Плевен/ и футболен мач срещу отборът на ПГРТО гр. Плевен

На 18.11.2019 г. в ПГМХТ гр. Плевен гостуваха Александра Пешакова, Маргарита Русева от група „Liberte“, ученички от ПГПЧЕ гр. Плевен, които бяха придружени от своя директор г-н Юри Тодоров. Мотото на събитието беше: „Добрите примери, чрез добри постъпки“. Ученичките разказаха за доброто и злото, за действията ни, правещи ни алтруистични и различаващи ни от останалите. Чрез ролеви игри и анкети всички ученици дискутираха добрите постъпки, които са правели до сега. Уважение, толерантност, доброта и човечност са добродетелите, които притежава добрият човек, обобщиха Александра и Маргарита. Тези добродетели определиха като най- важни. Момичетата от група „Liberte“ представиха новата си песен „Мечтая за теб“ и всички заедно се забавляваха. В заключение директора на ПГПЧЕ гр. Плевен завърши с думите на А.П. Чехов: “ У човека всичко трябва да бъде прекрасно: и лицето, и дрехите, и душата и мислите“.

На 19.11.2019 г. пък футболният ни отбор пък изигра един прекрасен мач срещу отборът на ПГРТО гр. Плевен и въпреки негативният за нас резултат 3:4 момчетата ни се бориха мъжки и с достойнство защитаваха името на гимназията.

И страхотният ни вратар, който имаше страхотни изяви по време на целия мач

Част от отбора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *